Contact: 0313 - 419 551

Krijgt u nog steeds eerlijk advies?

Is uw omgeving goed beveiligd?
Informatiebeveiliging is in toenemende mate een essentieel onderdeel van uw ICT omgeving. Virussen, spam, cryptolockers, ransomware, malware of spyware; heeft u zicht op de beveiliging van uw data en gegevens? De consequenties van een niet goed beveiligde ICT omgeving kan grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw organisatie.
Tweeweg IT heeft een Cloud Security Services model ontwikkeld wat organisaties helpt in het beveiligen van data en gegevens. 

Strijd mee tegen ALS

15 juni a.s. neemt een team van Tweeweg IT deel aan de ICT-Cup welke wordt georganiseerd door brancheorganisatie ICT Waarborg.

We gaan op een sportieve manier de strijd aan met andere teams.  Lees meer...
 

Vacatures

Tweeweg IT blijft succesvol groeien daarom zijn we op zoek naar enthousiaste IT Talenten om ons team uit te breiden. Er zijn mogelijkheden voor zowel aankomende als ervaren IT professionals.
vacatures
 
 

Flexibiliteit en kwaliteit komen samen

Wij willen u graag laten zien hoe samenwerken met een ICT partner ook anders kan. We praten niet over techniek of hoe goed we zijn, maar wie we zijn en hoe we werken. Samen kijken wat het beste bij u past. We denken mee, geven eerlijk advies en komen afspraken na. Wij bieden niet alleen een hoge kwaliteit maar ook enorm veel flexibiliteit. Dat maakt ons anders. Lees meer...

 

Modern ICT beheer

Continuïteit is het belangrijkste voor uw organisatie. Daarom hebben systemen ook beheer nodig. Proactief, dus voordat er problemen ontstaan.  Wilt u weten wat Modern ICT beheer voor u kan betekenen?
Lees meer...

HP Partner - 2014.jpg
partner-veeam.png
Citrix- small - dark gray.jpg
partner-microsoft.png
partner-kaseya.png
partner-vmware.png
sonicwall-gray.png
trendmicro-logo-gray-45.jpg

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl