Contact: 088-180 88 00

Flexibel, eerlijk en betrouwbaar

HP Preferred Partner

Als Preferred Partner van HP bieden we u niet te evenaren expertise en oplossingen op maat. Wij beschikken over diverse specialisaties en certificeringen binnen de brede productportefeuille van HP. We hebben interne toegang tot HP voor snelle klantenservice, concurrerende prijzen en hebben inzicht in de toekomstige producttrends. Tweeweg IT heeft zich extra gespecialiseerd in de HP Proliant servers en Storage.

HP Renew

Als HP Renew Partner bieden wij u met het HP Renew Programma een compleet portfolio van kwalitatief uitstekende HP producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De producten zijn merendeels afkomstig uit fabrieksoverschotten, HP democentra en channel returns. Uiteraard met de originele HP fabrieksgarantie. Neem voor ons actuele aanbod contact op met onze specialisten. Dit kan ook via sales@tweewegit.nl

VMware Enterprise Solution Provider

Tweeweg IT is gecertificeerd VMware Enterprise Solution Provider. Deze status verzekert u van een deskundig advies en implementatie. Getrainde VMware Certified Professionals helpen u bij een Capacity Scan, installatie of upgrade van een VMware omgeving.

Veeam Gold Partner

Veeam Backup & Replication is veel eenvoudiger en goedkoper te onderhouden en te licentiëren dan traditionele back-uptools. Tweeweg IT was de eerste Veeam Partner in de Benelux en behoort al jaren tot de best gewaardeerde Veeam Partners van Nederland. We hebben de specialisten in huis om u deskundig advies te bieden. Kijk op veeamshop.nl voor ons actuele aanbod.

Microsoft Certified Partner

Tweeweg IT is gecertificeerd Managed Microsoft Partner. Aan deze certificering worden strikte eisen gesteld door Microsoft: zo moeten onze technisch specialisten diverse trainingen volgen en examens afleggen. U kunt er van op aan dat u door experts wordt geholpen. 

Trend Micro

Trend Micro is al veertien jaar door Gartner als leider aangemerkt voor Endpoint Protection Platformen en voor het zesde jaar op rij door IDC als leider in Corporate Server Security. Met Trend Micro software, is Tweeweg IT in staat om met één oplossing de grote diversiteit aan bedreigingen het hoofd te bieden.

Kaseya

Modern ICT beheer staat of valt met een professioneel service management systeem. Deze software van Kaseya stelt ons in staat om 24x7 uw systemen te monitoren, automatisch verstoringen te verhelpen, statussen te rapporteren, trends te voorspellen en veel meer.

SonicWALL Security

Een SonicWALL device doet meer dan het blokkeren van bedreigingen en indringers. Wij zijn getraind op het leveren en installeren van Sonicwall Security producten. Met name op het gebied van Firewalls, VPN en Unified Threat Management (UTM) systemen voor het MKB.

 
 


  

 


  
   


 

 

 
  

 

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl