Onze oplossingen maken jouw werk gemakkelijker en veiliger

Hoe werkt het IT eco-systeem?

Wij leveren en onderhouden veilige IT omgevingen op maat, in de Cloud of op locatie; specifiek op het gebied van kantoorautomatisering. Hiervoor hebben wij ons gespecialiseerd in de belangrijkste pijlers: Cloud, Security, Managed Services en Back-up & Storage. Rondom deze deelgebieden hebben wij oplossingen samengesteld vanuit onze eigen dienstverlening gecombineerd met standaard producten van marktleiders in de IT, zoals Microsoft, Veeam, HP, VMware en meer.

Onze oplossingen dekken natuurlijk niet de gehele lading van je IT behoeften. Daarom werken wij goed samen met andere partners in het IT eco-systeem, zoals software leveranciers of ontwikkelaars. Onze rol is om de partijen te verbinden, zodat er een goed samenspel is tussen de verschillende partners. Dat vinden wij belangrijk, want wij beloven je immers dat wij alles in het werk stellen om je uitermate tevreden te houden!

In the spotlights… VEEAM Backup

Tip! Koop Veeam direct bij Veeamshop.nl
We zetten graag periodiek één van onze specialismen in the spotlights. Ditmaal is dat Veeam. Als eerste sinds 2007 en gecertificeerd Veeam Gold ProPartner  zijn wij overtuigd prediker en voorvechter voor de kracht van Veeam producten.

Lees verder…

 

© Tweeweg IT - 2019

Design door Moooi Makers & realisatie door Another Concept